Classifiquem paraules!

Aquest trimestre treballarem en un projecte sobre la nostra escola! Ens convertirem en petits reporters per explicar-vos com és el Reina per dins i per fora. I també serem investigadors per poder conèixer què passa a cada racó de l’escola. Estem preparats i preparades per començar!

Aquestes primeres setmanes estem aprenent els secrets de la classe, de la cuina i del menjador. Aprofitem que són espais que coneixem bastant per aprofundir en l’escriptura del vocabulari de cada àmbit.

Avui, hem dut a terme una activitat més cooperativa. Ens han repartit unes deu paraules per taula i només han dit una cosa: feu grups de paraules, classifiqueu-les.

Cada equip ha seguit un procediment diferent. Uns les han agrupat segons la seva forma, altres segons la lletra amb què començaven les paraules i altres segons el seu significat. Al principi, ens ha costat organitzar-nos, però a poc a poc, anem aprenent a parlar per posar-nos d’acord.

Al final, cada taula ha explicat a la resta de la classe com ha classificat les paraules i ho hem anat apuntant a la pissarra. La mestra no ens ha dit si estava bé o malament, tan sols hem compartit el raonament que havia seguit cada equip per donar la seva resposta.