Poema de tardor!

Durant aquest més anem veient com els arbres perden les fulles, canvien els colors del paisatge, plou gairebé cada setmana i començar a fer més fred. I és que la tardor ha arribat! Hem anat parlant d’aquesta estació en diferents ocasions, però avui ho hem fet a través d’un poema.

Per començar, hem parlat de què és un poema. Després de nombroses intervencions, hem acordat que un poema és “unes paraules que diuen alguna cosa bonica, amb ritme com si fos música i que també pot rimar”. Amb aquesta definció, hem començat a llegir vers per vers per entendre el que ens volia dir.

El segon pas ha estat plasmar-ho amb dibuixos. Ens hem repartit els versos per parelles i hem hagut de dibuixar el que explicava la frase.

Per últim, hem memoritzat el poema per poder-lo recitar. Primer ho hem fet per taules i després tots junts!

Aquí us deixem un vídeo amb el muntatge final, podreu sentir la nostra veu recitant al poema, mentre es van mostrant els dibuixos que l’il·lustren! Esperem que us agradi!