vídeo Preparem l’assemblea!

Aquests primers mesos, estem coneixent moltes coses noves que fem a primària i que no fèiem abans a infantil. Una d’aquestes novetats és que participem a l’assemblea d’infants de l’escola. Sabem que és un moment molt important i per això el preparem amb molta il·lusió!

Per començar, hem vist un exemple del Consell d’Infants de Sant Feliu de Llobregat. En aquesta ciutat, l’Ajuntament encarrega cada any algun projecte de millora per al Consell d’Infants. D’aquesta manera, aconsegueix una major implicació per part dels més petits de la mateixa manera que en fomenta la seva capacitat de participació i diàleg.

Amb aquest petit projecte ens vam adonar que encara que siguem els més petits de l’escola, també podem dir la nostra. Això sí, sempre pensant bé les propostes que fem i parlant-ho entre tots per poder arribar a acords comuns.

Després, vam parlar de la realitat que tenim més a prop: el Reina Elisenda. Per preparar l’assemblea d’escola, vam fer una assemblea de classe. Primer vam parlar de què volíem explicar a la resta de companys de primària com ara que ens ho havíem passat molt bé a les colònies o que ja fem feines de grans. Després vam parlar de coses que volíem millorar per l’escola. Sobretot vam pensar en el pati, ens agradaria que hi hagués una caseta per jugar. Però també volíem demanar de dinar algun dia a la classe.

Ja us explicarem com ens va! Per cert, aquest trimestre els nostres representant seran el Bernat i la Vera, estan molt engrescats!