Fem números amb plastelina!

Avui, a l’hora de manualitats hem aprofitat per fer un exercici molt complet! Hem treballat tant l’habilitat amb les mans i la motricitat fina com la grafia dels números.

Primer de tot, els hem repassat a la pissarra. Després, hem fet la forma a l’aire amb el dit. Finalment, hem escollit un número per representar amb la plastelina. Hem aprofitat també per jugar amb les mides, n’hem fet de més grans i n’hem fet de més petits!

Després els hem exposat per poder veure la feina dels nostres companys i companyes. Encara que fos el mateix número, tots han sortit ben diferents i únics!

Per acabar, hem pogut gaudir d’una estona més creativa construint una forma diferent amb la plastelina. Alguns hem fet volar la imaginació i altres hem apostat per figures més realistes, però tots hem passat una bona estona.